Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser olup saçlarının döküldüğünü görmek

Rüyada kanser olup saçlarının döküldüğünü görmek

Rüyada kanser olup saçlarının döküldüğünü görmek mevki edineceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kanser olup saçlarının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat hoş anılar üretebilir.

Rüyada kanser olup saçlarının döküldüğünü görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınının kanser olduğunu görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet eder.

Rüyada kanser hastası olduğunu görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının kanser olduğunu görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanser bebek görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına inanılır.

Rüyada kanser olduğunu duymak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada akçiğer kanseri olduğunu görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments