Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mide kanseri olmak

Rüyada mide kanseri olmak

Rüyada mide kanseri olmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada mide kanseri olmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada mide kanseri olduğunu görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada mide kanseri görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mide kanseri olmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Rüyada başkasının midesinin bulandığını görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada midede böcek görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada mide ameliyatı olacağını görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işarettir.

Rüyada mide rahatsızlığı görmek aradığı çareleri bulacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına yorulur.

Rüyada mide kurdu görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments