Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kanseri olmak

Rüyada göz kanseri olmak

Rüyada göz kanseri olmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz kanseri olmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak olumsuz durumları olumluya çevirebilirsiniz.

Rüyada göz kanseri olmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada kan kanseri olduğunu görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanser olduğunu öğrenmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, bunalacağına alamet eder.

Rüyada birinin kanser hastası görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, işlerine dört elle sarılacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kansere yakalanmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada birini kanser olmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğaz kanseri olduğunu görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyin kanseri olduğunu görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, para ve zaman ayıracağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments