Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini kanser görmek

Rüyada eşini kanser görmek

Rüyada eşini kanser görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini kanser gördüyseniz:

  • Bir çok alanda şansınız artıyor.

Rüyada eşinin kanser olduğunu görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, birçok ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada eşini kanser görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada eşini kanser olduğunu görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine inanılır.

Rüyada kanserli görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, bilgiyle donanacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine delalettir.

Rüyada bir kişiyi kanser görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, kederleneceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine yorulur.

Rüyada kanser olup öleceğini görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrabanın kanser olduğunu görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalettir.

Rüyada kanser bebek görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, sermaye elde edeceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments