Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin sütünü içmek

Rüyada eşinin sütünü içmek

Rüyada eşinin sütünü içmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işaret eder.

Rüyada eşinin sütünü içmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirler maddi, manevi veya fiziksel anlamda size yardımcı olacağa benziyor.

Rüyada eşinin sütünü içmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet eder.

Rüyada sıcak süt içmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kakaolu süt içmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine yorulur.

Rüyada ana sütü içmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun sütü içmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fakirliğinin biteceğine, hayata küseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inek sütü içmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken süt içmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çalışmalarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi sütü içmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments