Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin idrar yaptığını görmek

Rüyada eşinin idrar yaptığını görmek

Rüyada eşinin idrar yaptığını görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eşinin idrar yaptığını gördüyseniz:

  • Sağlık yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada eşinin idrarını içmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin idrarını görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada eşinin idrar yaptığını görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada keçi idrarı görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına işarettir.

Rüyada ayakta idrar yapmak üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada idrarı kırmızı görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, mutluluğunun katlanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrar kaçırdığını görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin idrar yaptığını görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments