Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarı kırmızı görmek

Rüyada idrarı kırmızı görmek

Rüyada idrarı kırmızı görmek işlerinde kara geçeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada idrarı kırmızı gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada kırmızı idrar görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrarı kırmızı görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, büyük savaşların yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada idrarını kırmızı görmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı idrar yapmak sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada tuvalette başkasının idrarını görmek kendine çeki düzen vereceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulur.

Rüyada çok fazla idrar yapmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada idrar birikintisi görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işarettir.

Rüyada birinin idrar yaptığını görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments