Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi idrarı görmek

Rüyada keçi idrarı görmek

Rüyada keçi idrarı görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi idrarı gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.Çünkü yanlış değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada keçi idrarı görmek maddi açıdan rahata erileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Rüyada idrarını siyah görmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrarını tutamamak talihin yüze güleceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakta idrar yapmak bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulur.

Rüyada idrarını yaptığını görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işarettir.

Rüyada üzerine idrar sıçradığını görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi idrar görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek idrarı görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments