Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilişkiye girmeden hamile kalmak

Rüyada ilişkiye girmeden hamile kalmak

Rüyada ilişkiye girmeden hamile kalmak başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, hak yolunu tutacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilişkiye girmeden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya yenilikler sevdiğiniz kişileri memnun edebilir.

Rüyada ilişkiye girmeden hamile kalmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Rüyada başkasından hamile kalmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin hamile kaldığını öğrenmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada başkasının çocuğuna hamile kalmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, bunu şeref sayacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada bekar birinin hamile kaldığını görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, ulvi kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada ölüden hamile kalmak geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Rüyada hamile kalmak ve düşürmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, rahatın kaçacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments