Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kaldığını görmek

Rüyada hamile kaldığını görmek

Rüyada hamile kaldığını görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki samimim ilşkileriniz çok dikkat çekmektedir.

Rüyada babasız hamile kalmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babadan hamile kalmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada ikiz çocuğa hamile kalmak elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kaldığını duymak iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine yorulur.

Rüyada nikahsız hamile kalmak işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, çok sevineceğine, kederlerinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada birinden hamile kalmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, değer göreceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına alamet eder.

Rüyada gayri meşru hamile kalmak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisinden hamile kaldığını görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, işlerinin düzene gireceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments