Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kaldığını duymak

Rüyada hamile kaldığını duymak

Rüyada hamile kaldığını duymak kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine işarettir.

Rüyada hamile kaldığını duymak gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle yerine getirebileceğinizden fazla şeyin sözünü verebilir veya ani tepkiler gösterebilirsiniz.

Rüyada hamile kaldığını duymak manevi olarak hasar alınacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden hamile kaldığını görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe hamile kalmak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada ikiz bebeğe hamile kaldığını görmek kazanılan paranın artacağına, takdir edilen kişi olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet eder.

Rüyada evlenmek hamile kalmak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, can bulacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yeni hamile kaldığını görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada ikiz hamile kalmak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlenmek ve hamile kalmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments