Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, makbul olan şeylere, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, iş değişikliğine gidileceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak gördüyseniz:

  • Belki onların da kendilerine göre haklı olduğu yerler olabilir ya da en azından ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, adını aklamayı başaracağına, çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak sevineceğine ve mutlu olacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına yorulur.

Rüyada başkasının çocuğuna hamile kalmak zararını tamamen kapatacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına rivayet eder.

Rüyada ikiz çocuğa hamile kalmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, hedeflerini tutturamayacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin hamile kaldığını görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebeğe hamile kalmak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğa gebe kalmak böylece hayatının kolaylaşacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments