Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin gömleğini giymek

Rüyada eşinin gömleğini giymek

Rüyada eşinin gömleğini giymek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada eşinin gömleğini giymek gördüyseniz:

  • Çabanız yetmeyebilir.

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek büyük bir başarının elde edileceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına yorulur.

Rüyada eşinin gömleğini giymek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin gömleğini görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, kasasının ağırlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün gömleğini giymek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin gömleğini giymek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, attığı adımların boşa gideceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada keten gömlek giymek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments