Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Biraz öz hesaplara göz atın.

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin gömleğini giymek keder yaşayacağına, saadetinin yükseleceğine, iş ve mekan değiştireceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine yorulur.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek verilen emeklerin heba olacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, iş sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz dar gömlek giymek sürekli tartışacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı beyaz gömlek giymek sıkıntılarını atacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada siyah beyaz gömlek giymek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kolaylık sağlayacağına, desteksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun beyaz gömlek giydiğini görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sorunlar altında ezileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments