Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin gömleğini görmek

Rüyada eşinin gömleğini görmek

Rüyada eşinin gömleğini görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin gömleğini gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı şeyleri istemese de, uzlaşmacı olmanız herkesin mutlu olmasını sağlayacak anlaşma zeminini hazırlayabilir.

Rüyada eşinin gömleğini görmek bazen fakirlik görüleceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada eşinin gömleğini giymek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolon ve gömlek görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine yorulur.

Rüyada mavi çizgili gömlek görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada ameliyat gömleği giymek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömleğinin yandığını görmek rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz gömlek görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments