Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, ticarette zarar edeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, prestij kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • İş birliğine açık olmalı, yardım edilmesi gereken konulardan kaçmamalısınız.

Rüyada sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin gömleğini giymek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına işaret eder.

Rüyada siyah beyaz gömlek giymek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek onu hayallerine kavuşturacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek esenlik bulacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek hasret çekenlerin buluşacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz erkek gömleği giymek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments