Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin gömleğini giymek

Rüyada ölmüş birinin gömleğini giymek

Rüyada ölmüş birinin gömleğini giymek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin gömleğini giymek gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün gömleğini giymek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına delalettir.

Rüyada mavi gömlek giydirmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye inanılır.

Rüyada beyaz gömlek giydiğini görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına delalettir.

Rüyada dar gömlek giymek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kirli gömlek giymek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kazancını çoğaltacağına tabir olunur.

Rüyada birine gömlek giydirmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek başarıya ulaşacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments