Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün gömleğini giymek

Rüyada ölünün gömleğini giymek

Rüyada ölünün gömleğini giymek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada ölünün gömleğini giymek gördüyseniz:

  • Şansınızı kullanmalısınız.

Rüyada ölüye gömlek giydirmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölünün gömleğini giymek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine işaret eder.

Rüyada kara gömlek giymek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada mavi gömlek giymek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz erkek gömleği giymek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa gömlek giymek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada lacivert gömlek giymek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına işarettir.

Rüyada gömlek alıp giymek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments