Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin gebe olduğunu görmek

Rüyada eşinin gebe olduğunu görmek

Rüyada eşinin gebe olduğunu görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, güzel davetler alacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin gebe olduğunu gördüyseniz:

  • Eski tanıdık veya partnerleriniz üzerinde dahi etki bırakabilirsiniz.

Rüyada eşini gebe görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine yorulur.

Rüyada eşinin gebe olduğunu görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gebe haberi almak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü gebe görmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına işarettir.

Rüyada gebe hayvan görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına işarettir.

Rüyada başka birini gebe görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada çoğul gebelik görmek hem eğleneceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının gebe olduğunu görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments