Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini gebe görmek

Rüyada eşini gebe görmek

Rüyada eşini gebe görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada eşini gebe gördüyseniz:

  • Sizin için vazgeçilmez olan kişilerden ayrılabilir ya da fikren uzak kalabilirsiniz.

Rüyada eşini gebe görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin gebe olduğunu görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gebelik testinde çift çizgi görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işarettir.

Rüyada gebe hayvan görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, büyük başarıya ulaşılacağına işarettir.

Rüyada annesini gebe görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada gebe birini görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, borçlarının çoğalacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye alamet etmektedir.

Rüyada gebe olmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, attığı adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada üçüz gebelik görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, sonunda maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments