Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın elinden su içmek

Rüyada babanın elinden su içmek

Rüyada babanın elinden su içmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına yorulur.

Rüyada babanın elinden su içmek gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Rüyada babanın elinden su içmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, güzel günler görüleceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden su içmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek elinden su içmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet eder.

Rüyada anne elinden su içmek çalışmalarının beğenileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına delalet eder.

Rüyada annenin elinden su içmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, zararların günden güne artacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek evdeki nimetin çoğalacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin elinden su içmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments