Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi düğününde ağlamak

Rüyada kendi düğününde ağlamak

Rüyada kendi düğününde ağlamak borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kendi düğününde ağlamak gördüyseniz:

  • Duygularınızda önemli bir artış olabilir.

Rüyada düğününde ağlamak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğünde ağlamak tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada düğünde ağladığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada kendi düğününde ağlamak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada boş düğün salonu görmek ticarette başarılı olacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün resmi görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada düğün pastası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments