Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız dövmesi görmek

Rüyada yıldız dövmesi görmek

Rüyada yıldız dövmesi görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yarasını saracağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, güzel bir haber almaya, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yıldız dövmesi gördüyseniz:

  • Belli durumların asıl doğasını yakalamak veya gerçekleri görmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir.

Rüyada yıldız dövmesi görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada timsah dövmesi görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına inanılır.

Rüyada şeytan dövmesi yaptırmak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtında dövme görmek sağlığının yerinde kalacağına, insanların saygısının kazanılacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalettir.

Rüyada kola dövme yaptırmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada dövme görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına delalettir.

Rüyada belinde dövme görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada dövme yaptıran birini görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kötü yola sapmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments