Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövme yaptıran görmek

Rüyada dövme yaptıran görmek

Rüyada dövme yaptıran görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada dövme yaptıran gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanızda ya da ruhen veya fiziksel olarak stres oluşturan konularda rahatlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada örümcek dövmesi görmek büyük başarıla kazanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına alamet eder.

Rüyada kartal dövmesi yaptırmak daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine, programların ve projelerin tutmayacağına delalet eder.

Rüyada dövmeli adam görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil dövme yaptırmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, hayır getirecek yollara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, anne babayla ters düşüleceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada kola dövme yaptırmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dövmeye çalışmak alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments