Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövme görmek

Rüyada dövme görmek

Rüyada dövme görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dövme gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kardan uzak anlaşmalar veya alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah dövme yaptırmak sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada ejderha dövmesi görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilide dövme görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, koyu sohbetler edeceğine tabir olunur.

Rüyada dövme yaptırmak istemek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, büyük başarıla kazanacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine alamet eder.

Rüyada geçici dövme görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağında dövme görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalet eder.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments