Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi dövmesi yaptırmak

Rüyada kedi dövmesi yaptırmak

Rüyada kedi dövmesi yaptırmak yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi dövmesi yaptırmak gördüyseniz:

  • Bir olay üzerindeki gizliliği arttırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kedi dövmesi yaptırmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada aslan dövmesi görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, onu alkışlayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yılan dövmesi yaptırmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ele dövme yaptırmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, sorunların ve engellerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada dövme yaptırmış olmak üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, zahmet veren işlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine dövme yapmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına yorulur.

Rüyada timsah dövmesi görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı dövme yaptırmak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, yüksek tahsil yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments