Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövmeciye gitmek

Rüyada dövmeciye gitmek

Rüyada dövmeciye gitmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine inanılır.

Rüyada dövmeciye gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için yapacağınız jestler karşılıksız kalmayabilir.

Rüyada dövmeciye gitmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine yorulur.

Rüyada dövme yaptırmaya gitmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına tabir olunur.

Rüyada şeytan dövmesi yaptırmak yüksek tahsil yapacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet eder.

Rüyada akrep dövmesi görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yüzünde dövme görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bacağında dövme görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına işarettir.

Rüyada balık dövmesi görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulur.

Rüyada birinin dövmesini görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments