Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin denizde boğulduğunu görmek

Rüyada eşinin denizde boğulduğunu görmek

Rüyada eşinin denizde boğulduğunu görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, erken evlilik yapacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Sizin için çok önemli bir konu değilse, bırakın kim ne düşünmek veya kim ne yapmak istiyorsa öyle olsun.

Rüyada eşinin denizde boğulduğunu görmek tartışmaların sona ereceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin boğularak öldüğünü görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, hayatını yoluna koymaya, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini boğulurken görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, borçlarının azalacağına alamet eder.

Rüyada eşi tarafından boğulmak zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine inanılır.

Rüyada eşinin bokunu görmek başarılarının hiçe sayılacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, işlerinin çok açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin boğulduğunu görmek zor durumlarda kalacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada eşinin suda boğulmak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments