Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin boğularak öldüğünü görmek

Rüyada eşinin boğularak öldüğünü görmek

Rüyada eşinin boğularak öldüğünü görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin boğularak öldüğünü gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size gelebilirler.

Rüyada eşinin boğularak öldüğünü görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işarettir.

Rüyada eşinin denizde boğulduğunu görmek başına türlü belalar geleceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulur.

Rüyada eşi tarafından boğulmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin bokunu görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, işlerin devam edeceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına inanılır.

Rüyada eşini boğulmaktan kurtarmak çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, insanlardan uzaklaşacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin suda boğulmak gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, işlerin yolunda gideceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına yorulur.

Rüyada eşini boğulurken görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments