Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin bokunu görmek

Rüyada eşinin bokunu görmek

Rüyada eşinin bokunu görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına işarettir.

Rüyada eşinin bokunu gördüyseniz:

  • Parasal konularda şanslısınız.

Rüyada eşini boğulmaktan kurtarmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada eşinin denizde boğulduğunu görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine delalettir.

Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin bokunu görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, şeytanın aklına uyacağına işarettir.

Rüyada eşini boğulurken görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin suda boğulmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada eşinin boğularak öldüğünü görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada eşinin boğulduğunu görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments