Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin boğulduğunu görmek

Rüyada eşinin boğulduğunu görmek

Rüyada eşinin boğulduğunu görmek rızkın gittikçe azalacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına inanılır.

Rüyada eşinin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi gereken şeyler varken sessizce durmamalısınız.

Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin denizde boğulduğunu görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, işlerinin tutacağına, hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Rüyada eşi tarafından boğulmak yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin suda boğulmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada eşini boğulurken görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin bokunu görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine işarettir.

Rüyada eşini boğulmaktan kurtarmak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalettir.

Rüyada eşinin boğularak öldüğünü görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments