Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan damat görmek

Rüyada ağlayan damat görmek

Rüyada ağlayan damat görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan damat gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda meydana gelecek değişiklikler geleceğe dair arkadaşlıklarınız açısından potansiyel oluşturabilir.

Rüyada ağlayan damat görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, statü atlayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada gelin ve damadı görmek uygulayacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birini damat olarak görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına işarettir.

Rüyada damat olmadan evlenmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada damat adayı görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, daha sonra işlerin açılacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments