Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini boğulmaktan kurtarmak

Rüyada eşini boğulmaktan kurtarmak

Rüyada eşini boğulmaktan kurtarmak işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yarınlarına umutla bakacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet eder.

Rüyada eşini boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmakta fayda var.

Rüyada eşini boğulmaktan kurtarmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğulan kardeşi kurtarmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını boğulmaktan kurtarmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini boğulmaktan kurtarmak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak darlığa düşeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada boğulmak üzere olan birini kurtarmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments