Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin birini dövdüğünü görmek

Rüyada eşinin birini dövdüğünü görmek

Rüyada eşinin birini dövdüğünü görmek sıkıntıya düşüreceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin birini dövdüğünü gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamanıı olasıdır.

Rüyada eşi dövmek rahat edileceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Rüyada eşinin dövmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına inanılır.

Rüyada eşinizi dövmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada eşini sopayla dövmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşine dövmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin sevgilisini dövmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin dövdüğünü görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada eşinin seni dövdüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments