Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin dövdüğünü görmek

Rüyada eşinin dövdüğünü görmek

Rüyada eşinin dövdüğünü görmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, hayatının da düzene gireceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, zinde kalacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, her anlamda şifa bulmaya, aralarından su sızmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin dövdüğünü gördüyseniz:

  • Karşı tarafı ikna edebileceğinizden ya da yatıştırabileceğinizden eminseniz, konuşabilirsiniz.

Rüyada eş dövmek sorunların çözüme kavuşacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin birini dövdüğünü görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işarettir.

Rüyada eşinin dövmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin seni dövdüğünü görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek delalet etmektedir.

Rüyada kendi eşini dövmek kazançlı işler yapacağına, ailesinin de büyük olacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşine dövmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına inanılır.

Rüyada eski eşi dövmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinizi dövmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments