Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinizi dövmek

Rüyada eşinizi dövmek

Rüyada eşinizi dövmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, haksızlık yapmayacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına inanılır.

Rüyada eşinizi dövmek gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin ya da yapılan anlaşmaların bazılarının artık bir değeri kalmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada eşine dövmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine alamet eder.

Rüyada eşi dövmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, makam ve rızık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada eşini dövdüğünü görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, elindekileri kaybedeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini sopayla dövmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada eş dövmek rütbesinin yükseleceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada eşinizi dövmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada eşinin dövdüğünü görmek alım gücünde yükselme olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin birini dövdüğünü görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments