Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini sopayla dövmek

Rüyada eşini sopayla dövmek

Rüyada eşini sopayla dövmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, duygularını açığa vuracağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına alamet eder.

Rüyada eşini sopayla dövmek gördüyseniz:

  • Üzerinizde ya da sevdikleriniz üzerinde çok fazla etkisi olmayan kişilerden uzak durun.

Rüyada eşini sopayla dövmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu sopayla dövmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini sopayla dövmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işarettir.

Rüyada sopayla dövmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sopayla birini dövmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gündöndü sopası görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sopayla kovalamak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eli sopalı adamlar görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments