Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin dövmek

Rüyada eşinin dövmek

Rüyada eşinin dövmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine inanılır.

Rüyada eşinin dövmek gördüyseniz:

  • Başarıyla ekip çalışmalarına katılabilirsiniz.

Rüyada eski eşi dövmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kafasının karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin seni dövdüğünü görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşine dövmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada eşinizi dövmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, umutların biteceğine delalettir.

Rüyada eşinin dövdüğünü görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşini dövmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, üzüleceğine, yıpranacağına delalettir.

Rüyada eşini dövdüğünü görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, darlık içine düşeceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini sopayla dövmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments