Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşi dövmek

Rüyada eşi dövmek

Rüyada eşi dövmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, mutlu bir evliliğe, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eşi dövmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni gerçekler veya kanıtlar belli bir ilişkinin gidişatını farklılaştırabileceği için, önceden bazı tepkiler vermenizde fayda var.

Rüyada eski eşi dövmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, işinde terfi alacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada eşini sopayla dövmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin sevgilisini dövmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin dövmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eşine dövmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada eşinin birini dövdüğünü görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, zararların yakında telafi edileceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına delalet eder.

Rüyada eski eşini dövmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına işarettir.

Rüyada kendi eşini dövmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments