Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin sevgilisini dövmek

Rüyada eşinin sevgilisini dövmek

Rüyada eşinin sevgilisini dövmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına inanılır.

Rüyada eşinin sevgilisini dövmek gördüyseniz:

  • Romantizm yakın bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada eşinin sevgilisini dövmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, müjdeli haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşine dövmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, gelir elde edeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine inanılır.

Rüyada eşinin dövmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, maddi imkânlarının azalacağına işarettir.

Rüyada eşini dövdüğünü görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin birini dövdüğünü görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada eski eşi dövmek yenileceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işarettir.

Rüyada eşi dövmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini sopayla dövmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments