Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini sarhoş görmek

Rüyada annesini sarhoş görmek

Rüyada annesini sarhoş görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, şeref ve rütbeye, kısmetin bollaşacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, afiyete ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesini sarhoş gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte son derece başarılısınız.

Rüyada annesini sarhoş görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, hayatını ailesine adayacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada anneyi sarhoş görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına inanılır.

Rüyada annemi sarhoş görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına alamet eder.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak işlerin daha iyi bir hal alacağına, stres içinde günler geçireceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine inanılır.

Rüyada sarhoştan kaçmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş erkek görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments