Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoştan kaçmak

Rüyada sarhoştan kaçmak

Rüyada sarhoştan kaçmak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, bir sınavdan geçileceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, iyi konumlara geleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine alamet eder.

Rüyada sarhoştan kaçmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık veya meslektaş kanalıyla bir jest ya da fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada sarhoştan kaçmak hayıflanacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine inanılır.

Rüyada sarhoş adam dövmek yeni duygular tadacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, çok hayırlı şeylere, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve sarhoş gelmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine işaret eder.

Rüyada sarhoş koca görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş gibi olmak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, iş projelerinin gerçek olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments