Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi sarhoş görmek

Rüyada anneyi sarhoş görmek

Rüyada anneyi sarhoş görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneyi sarhoş gördüyseniz:

  • Bazı olayları çok farklı açılardan ele alıyor olabilirsiniz.

Rüyada anneyi sarhoş görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesini sarhoş görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada annemi sarhoş görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş insanı sarhoş görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, gözünün yaşını sileceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş tarafından kovalanmak kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada sarhoş olmak istemek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada başka birinin sarhoş olduğunu görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığını sarhoş görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, maddi anlamda güçleneceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments