Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini bir başka kadınla görmek

Rüyada eşini bir başka kadınla görmek

Rüyada eşini bir başka kadınla görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada eşini bir başka kadınla gördüyseniz:

  • Kimsenin size yük olmasına izin vermeyin.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek prestij kaybı yaşayacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşi başka kadınla görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin başka bir kadınla olduğunu görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada eşinin yanında başka bir kadın görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına inanılır.

Rüyada eşini bir başka kadınla görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, eve huzur dolacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine işarettir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine alamet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments