Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka çocuğu olduğunu görmek

Rüyada eşinin başka çocuğu olduğunu görmek

Rüyada eşinin başka çocuğu olduğunu görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret eder.

Rüyada eşinin başka çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda zamanlama önemli olabilir.

Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, ünleneceğine, mubah olmayan yollara sapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka çocuğu olduğunu görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, hileye, fesada bulaşacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada eşini başka erkekle görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başka kadınla görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka eş görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek büyük başarılar kazanacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments