Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek

Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek

Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, huzur dolu günler geçireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, başarılarının takdir edileceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına yorulur.

Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde ilerleme kaydediyorsunuz.

Rüyada eşinin başka çocuğu olduğunu görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, maddi anlamda feraha ermeye, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulur.

Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, huzurlu bir insan olacağına, zorluklarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada eşinin başka kadınla görmek hataların telafi edileceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına delalettir.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına delalettir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada eşinin başka erkekle görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments