Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka eş görmek

Rüyada başka eş görmek

Rüyada başka eş görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, düzeninin yıkılmayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yüzünün her daim güleceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka eş gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplar ya da farklı konularda farklı yanlışlar yaptığınız kişilere müdahale etmemelisiniz.

Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşi başka kadınla görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada eşini başka adamla görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada eşini başka kızla görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına alamet eder.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin yanında başka bir kadın görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, şansının ve bahtının açılacağına delalettir.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments