Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini öpmek

Rüyada annesini öpmek

Rüyada annesini öpmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, aydınlanacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, Allah’a dua edeceğine işarettir.

Rüyada annesini öpmek gördüyseniz:

  • Herkes için her şey olmaya çalışıyorsanız bunun mümkün olmadığını görmeniz gerekebilir.

Rüyada ölmüş annesini öpmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada ölü annesini öpmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine tabir olunur.

Rüyada annesi öpmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına inanılır.

Rüyada annenin dudağından öpmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, iyi geçineceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş annenizi öpmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada annemi öpmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada annenizi öpmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada anne babanın elini öpmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments