Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş annesini öpmek

Rüyada ölmüş annesini öpmek

Rüyada ölmüş annesini öpmek işinde bol kazanç elde edeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş annesini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin işinize yarayan kısımlarına odaklanabilirsiniz.

Rüyada ölü annenin elini öpmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ölen annesini öpmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada annesini öpmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada annemin elini öpmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine yorulur.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada annenin elini öpmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anneni öpmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, güzel haberler alacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments