Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin dudağından öpmek

Rüyada annenin dudağından öpmek

Rüyada annenin dudağından öpmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerin açılacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, elinin de bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum nedeniyle olayların daha da kötüye gitmesine neden olabilecek şeyler söyleyebilirsiniz.

Rüyada anneyi dudaktan öpmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada annesini dudaktan öpmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, zarar etmeyeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada annenin dudağından öpmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine inanılır.

Rüyada eşini dudaktan öpmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek hayatını yoluna koymaya, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına işarettir.

Rüyada kadını dudaktan öpmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hasret ve özlem gidereceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin dudağından öpmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine rivayet eder.

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, tabiatı kötü olan kişiye, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments